Raw Food Diet to Reverse Diabetes!

Am lipsit o perioada de pe blog, atat de mare incat nici parola n-am nimerit-o din prima. De data aceasta am scuze mai bune.

Mi-am pus eu in cap sa imi fac un nou blog/site (vad  eu in ce categorie il voi pune) si lucrez la detalii, ma interesez de preturi etc. In acest timp am tot scris cateva ganduri, experiente din ultima perioada si abia astept sa le impart cu voi!

Noutati? In ultimul post m-am declarat vegetariana, dar acum sunt – cum ar zice englezul – raw vegana. De multi ani am aflat de acest stil de viata si mi-a facut cu ochiul, dar, desi am fost vegetariana de aporape 2 ani, n-am reusit sa stau doar pe mancare cruda.

Fac asta pentru ca mi-am promis ca voi face absolut tooootul  sa minimalizez efectele anilor intregi pe glicemii imense din prostii copilaresti. Deja mi-am scazut rata bazala de cand am inceput dieta si asta dupa numai o luna. Zilele astea ma gandesc serios sa o scad din nou pentru ca fac hipoglicemii foarte des. Trebuie sa ma duc si la doctor sa ii cer o parere, dar pana atunci imi monitorizez glicemiile si scriu absolut tot ce fac: efort fizic, cati carbohidrati mananc, cata insulina imi dau etc.

Nu am fost niciodata o fana a “caietului de glicemii” , nici n-am tinut unul mai mult de cateva zile, iar cand mi-l cerea doctorul eu ridicam din umeri. Eh, acum s-a schimbat putin treaba pentru ca sper ca acest caiet sa ma salveze de o internare luuunga si inutila in care doctorul m-ar monitoriza. Am spus inutila pentru ca in spital stai ca o leguma si normal ca ai nevoie de mai multa insulina, iar cand ajungi acasa si faci curatenie toata ziua te trezesti cu hipo. De asemenea vreau sa-mi pun si senzorul, doar ca nu stiu daca doctorul meu are cablu de descarcat informatiile pe calculator. Chiar as vrea si eu unul..

Titlul postului e numele unui documentar. Google it! E foarte interesant.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: