update

N-am mai scris. In perioada asta sunt cu moralul undeva sub nivelul marii. A mai trecut un an si vine iar 25 ianuarie cand voi implini 4 3( am pierdut notiunea timpului; fac 3 ani..eh asa mai merge..)  ani de diabet. Nu stiu cum a trecut atat de repede, dar un lucru e sigur: vindecarea e departe. Acum patru ani in spital mi s-a spus ca in 5 ani se va gasi sigur un leac. Ei bine nu se aude nimic. Am auzit doar de o pompa mai performanta care iti calculeaza ea totul si iti da insulina in functie de glicemie; insa mai sunt inca prombleme cu hipoglicemiile. Presupun ca va fi cu senzor. Pun pariu ca ai mei vor fi printrte primii cumparatori :)) O astept cu nerabdare, desi cand ma gandesc ca o sa am doua catetere nu prea-mi convine, dar mai bine asa.

Am hotarat in sfarsit sa imi fac programare la un medic nutritionist..peste o luna. Pana atunci trebuie sa-mi fac un caiet de glicemii. Am inceput de ieri. Ma cam enerveaza sa scriu totul si sa-mi iau glicemiile ca la carte, dar daca e nevoie…  De cand am pompa nu mi-am mai scris nicio glicemie si sincer si la cantar am renuntat.

Acum cu glicemiile stau binisor. Problema este ca am racit si ma trezesc dimineata cu o glicemie peste 300 sau chiar 400 uneori. Ma pun eu repede pe picioare cu ceaiuri si supa de pui.

Sa trecem peste cele triste. Am motiv sa fiu bucuroasa. In sfarsit mi-am luat laptop. Promit ca o sa-l iubesc si o sa am grija de el. Am renuntat deja sa mai mananc/beau pe langa el.

In rest imi petrec timpul invatand, cautand apartamente si mobila.

Advertisements

2 Responses to “update”


 1. 1 Ioana Toma January 20, 2011 at 10:02 am

  Buna si bine ai revenit pe blog. In primul rind un an nou bun iti doresc cu multe multe impliniri. Si mai ales sanatate.

  Daca tot te-ai decis sa mergi la un nutritionist iti recomand cu toata inima doctorita noastra diabetolog (si nutritionist) care este un om de o calitate deosebita (nu-i ruda cu mine, asa ca nu de asta ii faca ‘reclama’ , iar pina la diabetul copilei mele nu am cunoscut-o; insa ori de cite ori am ocazia vorbesc de dinsa pentru ca mi-ar placea ca orice diabetic sa aiba sansa de a avea ca specialist si altceva decit ‘jungla umana’ intilnita adesea in spitale. Daca o sa o cunosti pe dna doctor ai sa intelegi despre ce vorbesc). http://www.diabnutrimed.ro/ -dr Mihaela Vlaiculescu.

  Si apropo de pompa ai citit despre OMNIPOD?? http://www.myomnipod.com/about-omnipod/see-how-it-works/ Si de data asta nu mai e cu catetere e wireless. cei drept nu a ajuns inca la noi si trebuie procurata de afara (si consumabilele la fel). Sper ca peste 2 ani cel tirziu sa se gaseasca si la noi.

  O zi buna si glicemii super… Si scrie mai des ca o faci bine…

  • 2 ruxxandrra January 25, 2011 at 6:25 am

   Buna! Multumesc pentru urari. La fel si tie! Multa sanatate!

   Multumesc pentru recomandare; chiar aveam nevoie de-un doctor bun. Stiu pompa. Mie mi-a atras atentia si asta
   Mi se pare mai ok ca e mai micuta. Consumabilele mi se par si mie problematice ca trebuie luate din afara, ca la bani cred ca te ajung la fel ca astea de aici. Eu mai am doi ani si trebuie sa mi-o schimb – cica la 5 ani trebuie schimbata, asa recomanda ei. Bine, probabil te tine mai mult,dar si-au luat o marja de eroare. Eu sunt sigura ca vor mai iesi altele mai performante in cativa ani.

   Numai bine si sanatate multa puiului tau!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 37 other followers

Advertisements

%d bloggers like this: