O luptă continuă

Viața mea poate fi numită oricum, numai plictisitoare nu. Eu și dacă lenevesc toată ziua, tot trebuie să-mi iau glicemia, să intru ca într-un ring de box cu ea și dă-i cu mâncare, dă-i cu insulină, dă-i cu mișcare. Iar glicemia crește la 200, apoi scade de la 100 la 70. Andra scoate pompa, ia ceva de mâncare, apoi verifică. Ah! Acum e prea mare, ar fi timpul pentru o mișcare?

FUN FUN FUN!

Oricum nu mă plâng. Săptămâna asta chiar a fost bine. 170, 130, 145, 200, 80, 123..etc. Nu sunt perfecte, știu, dar chiar m-am străduit. În numai 5 zile am consumat 50 de testere. Mai am de muncit la ele, mai ales că la o glicemie de 113, atât cât am acum, am simptome de hipoglicemie.

Azi noapte m-am trezit pe la 4 tremurând toată. Am testat și aveam 70! Mi-am dat pompa jos și am pornit spre frigider :))) . În dimineața asta aveam 201! N-ar fi fain să se facă o insulină să țină glicemiile doar între 90-120?? Mulți au fost care m-au întrebat de ce nu m-am vindecat dacă fac insulină, de ce mai am glicemii peste 200. Mulți sunt cei care cred că având diabet, nu am voie să mă ating de dulciuri și atât. NU, dragii mei. Diabetul implcă mult mai multe. E o boală foarte complexă. E o boală de care dacă nu ai grijă poți ajunge la multe alte boli mult mai urâte. La mine a fost la pachet cu depresii peste depresii, ce mai.. o adevărată dramă.

Totul e în trecut acum. Cu ajutorul pompei de insulină și cu senzorul de continuă minitorizare a glicemiei (pe care  și acum îl aștept, deși am făcut comanda de o lună *sigh* ) va fi mult mai ușor. Apropo de tehnologie, mi-am achiziționat un nou glucometru Accu-chek Compact plus.  Sunt foarte încântată de el.

Advertisements

1 Response to “O luptă continuă”


  1. 1 marty May 5, 2009 at 12:18 pm

    hey, cum TREC depresiile????
    anyway, TREC?????
    io simt ca nu….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 37 other followers

Advertisements

%d bloggers like this: